Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко често ви се включва перката на радиятора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко често ви се включва перката на радиятора

питам за сега през лятото?Моята имам чувството че се включва на всеки 4-5 минути /първа степен и веднага след нея втора/ и то без да е пуснат климата.Та нормално ли е това? Иначе си държи 96-100 градуса.Ходих на диагностика и точно като се пусна първа степен беше на 96 градуса.
    Alfa Romeo 155 1.7 TS

Първоначално публикувано от beili Покажи съобщение
    питам за сега през лятото?Моята имам чувството че се включва на всеки 4-5 минути /първа степен и веднага след нея втора/ и то без да е пуснат климата.Та нормално ли е това? Иначе си държи 96-100 градуса.Ходих на диагностика и точно като се пусна първа степен беше на 96 градуса.
    При мен се включва за по 5-10-15 секунди

И веднага изключва. Ама трябва да спра музиката и да съм със свален прозорец за да чуя перката.

Като идеш на автомивка им кажи да ти изпръскат радиатора(по внимателно разбирасе )
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

по-добре един ден си поиграй да разглобиш маската и бронята, напръскай хубаво радиатора с препарат за фурна и после го измий с маркуч с течаща вода. че паруструйките кривят ламелите
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Колега как така 96-100 градуса?????? Темп нетрябва да подминава 92... а това че върти често е нормално особено в задрастване.Несъм засичал моята,но имам чувството че на всяка 1 мин се пуска

155 2.5 V6
        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

При мен редовно минава 100 . И тогава... изключвам климатика
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            При мен редовно минава 100 . И тогава... изключвам климатика
            Нещо неса ти наред приборите маи или датчик някои или запушване някъдед!!!При мен никога нее качвало повече от 96~ градуса а даже с климатика държи още по-ниска температура в задръстванията някъде под 90!!!!
            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
              Нещо неса ти наред приборите маи или датчик някои или запушване някъдед!!!При мен никога нее качвало повече от 96~ градуса а даже с климатика държи още по-ниска температура в задръстванията някъде под 90!!!!
              при мен с климатик си стои на 95-96 - там нали перката се пуска по-често и все пак не охлажда достатъчно бързо. Водния ми радиатор е нов и термостата е на 7-8 месеца. Обаче все пак и климатичния радиатор яко грее

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

На мен ми тече радиатора,може и да има нещо общо с това и да не охлажда както трябва.Ще го сменям тия дни и ще пиша как е.А когато се сменя радиатор,хубаво ли да се смени и нещо друго,профилактично?
                Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Working...
                X